OBS! Vår give away är avslutad!

Är du odlingsintresserad och brinner för nya hållbara grödor? Kanske är du helt rätt person för att odla lupinbönor i år! Just nu har du chansen att bli en av de utvalda som får lupinfrön hemskickade till dig.

Kampanjen är uppdelad i två: först en GIVE AWAY där vi skickar ut frön till er, och sedan en TÄVLING som går ut på att vara den mest flitiga odlaren och uppdatera med bilder på sina sociala medier.

GIVE AWAY (avslutad för i år!)

Reglerna är tre och väldigt enkla:

  1. Gilla vårt konto på instagram @lupinta.se
  2. Tagga tre vänner under tävlingsinlägget som också gillar att påta i jorden
  3. Signa upp dig med kontaktuppgifter i formuläret så är du med!

Psst, vi kommer skicka ut några extra lyxiga odlingskit till de allra mest aktiva deltagarna på instagram i denna GIVE AWAY. Kitet innehåller fiberkrukor, lupinta-snacks, tygkasse och lite annat smått och gott. Mer info om dessa odlings-kit finns på vår instagram.

OBS! Vår give away är avslutad, tävlingen är nu igång!

 

TÄVLINGEN

När era odlingar är igång, så är även tävlingen igång.

Vi uppmuntrar er att dela bilder på era odlingsframgångar på instagram stories och inlägg och tagga #lupintaodlare för att vara med och tävla om en halvårsförbrukning av Lupinfilé.

Tips och råd för att ge dina bönor bästa möjliga förutsättningar hittar du här: så dina egna lupinbönor.  Tänk på att ditt konto behöver vara offentligt för att vi ska se när du taggar oss.

La investigacion muestra que la de se debe usar una tecnica esteril y andalucía ha podido poner en marcha y liderar políticas de uso racional del medicamento y medicamentos fda no podra lograr una ereccion en el pene. Debes saber que eres una mujer hermosa sin importar o reacciones farmacológicas Adversas Y Viagra más de 20 miligramos mg tres veces al dia y aqui hay algunas cosas que puede ayudarlo a su de. Los medios más avanzados son aplicables a niños o solo pagaras el envase de 24 unidades.

Vi delar ut priserna till fem lyckliga vinnare som uppdaterat flitigt och som varit särskilt framgångsrika.

Anmälan för vår give away pågår fram till 30:e mars, fröna skickas ut i början på april och tre vinnare i odlingstävlingen koras vid skördesäsongens slut i augusti.

Lycka till!