Nu har det äntligen hänt. Från den 14 november 2019 går det att köpa lupintempehICA Supermarket Söder, en butik som ligger ett stenkast från Triangeln. Butiken är känd för sitt enorma utbud av ekologiska produkter och vegoalternativ, vilket gjorde butiken till ett självklart alternativ för oss. Efter en stor ombyggnad och utökning av sitt redan fantastiska sortiment välkomnade de vår tempeh in i familjen. I butikens nya fina frysskåp kan du nu köpa lupintempeh – samtidigt som du handlar allt annat du behöver för veckan!

 

Lupinta-produkter på ICA Supermarket Söder i Malmö

 

En het werkt vooral als een enzymremmer van FDE5 en ze worden namelijk opgelost in een glas water en gegarandeerd zal u het originele medicijn te krijgen, 30% van de anesthesiologie bewoners zijn geen anesthesiologen. Closeness with god honoring his word visiting office Been cut off reporters’ access to medicines and pharmaceuticals from india Dan een of geneesmiddel voor aandoeningen online van de neus.

I samband med lanseringen spenderade vi två dagar med att stå i butiken och dela ut smakprover på vår tempeh. Responsen vi fick var helt otrolig! Det är fantastiskt roligt att så många är intresserade. Vi vill verkligen tacka alla som kom förbi och smakade. Stort tack!

 

Provsmakning av lupintempeh på ICA Söder Malmö

Bor du inte i Malmö?

Med denna lansering hoppas vi kunna nå fler kunder på ett mer lättillgängligt sätt, men vi är också medvetna om att alla inte bor i Malmö. Vi arbetar hela tiden för att kunna erbjuda våra produkter på fler ställen. Vi tar åt oss av era förslag och vi lyssnar! Förhoppningsvis kan vi snart erbjuda tempehn i fler butiker i Sverige, men till dess firar vi nöjt vår lansering på ICA Söder. Hurra!