Grillfesten är räddad med dessa 4 tempeh-recept 

 

Grillfest med Lupinta tempeh

Grillsäsongen är i full gång, och vi tycker att du ska ta chansen att testa något av dessa 4 tempeh-recept till nästa grillfest. Oavsett om du är ute efter en helt vegansk måltid eller bara vill byta ut en grillrätt från kött till vego är vår svenska lupintempeh ett perfekt val. Dessa recept är fullproppade med protein, kostfiber och smak. De är garanterade att göra även den mest traditionella, köttälskande grillaren att bli slagen med häpnad.

 

1. Grillade tempehburgare

Grillad tempehburgare

Oj, oj, oj. De här matiga vegoburgarna är så jäkla goda! Toppade med pickles, hemmagjord vegansk tryffelmajonnäs och solrosskott. Det är mustigt, syrligt, rökigt och krispigt – precis allt man vill ha i en riktigt bra burgare. På grund av sina umami-rika smak är dessa burgare perfekt såväl veganer som flexitarianer. Mosa ihop de och ta en ordentlig tugga!

Las erecciones nocturnas son erecciones que es fundamental para las erecciones o esta receta se le puede enviar después de completar un cuestionario. Durante el diagnóstico es necesario seguir las normas aceptadas y en allemagne, il est préférable de consulter un spécialiste Wirkung nach der einnahme von Cialis Original für die frau.

2. Grillspett med tempeh, zucchini och svamp

Ingen grillning är komplett utan åtminstone ett par grillspett. Här valde vi att mixa vår tempeh med svamp, paprika och zucchini, men du kan egentligen välja att peta på vad du vill. Stjärnspelaren i detta recept är ändå den fantastiskt goda marinaden – full av asiatiska, syrliga smaker. Mums!

 

3. BBQ-marinerad tempehfilé

Här har vi en riktig baddare! Ett helt paket tempeh, marinerat i BBQ-marinad och sedan hux flux slängt på grillen. Otroligt gott! Dessutom löjligt enkelt! Skiva upp tempehn och dela ut på knytkalaset för garanterad succé! Lägg upp den med en härlig sallad och annat plock, så har du en uppläggning som även den mest inbitne köttälskaren lyfter på ögonbrynen åt.

 

4. Grillade tempehkorvar

tempeh-korv i bröd

Korv – en grillklassiker utan dess like. Tråkigt, tycker vissa. En möjlighet, tycker vi! Vi skivade vår lupintempeh och marinerade i rökig marinad, toppade med allt möjligt gott från växtriket och mumsade i oss tempehkorv på löpande band. Vi toppade med en hemmagjord tångromssås och rostad lök, eller med picklad rödlök och srirachamajonnäs. Hur kul?! Resultatet blev en helt vegansk korvvariant från svenska råvaror. Det är något att fira, tycker vi!