Skånes bästa matproducent 2019, Lupinta

Magasinet Skåne har sedan 2007 delat ut priset ”Skånes bästa” – där redaktionen utser företag, organisationer och personer som under året har utmärkt sig särskilt. I år vann vi Årets Matproducent, vilket vi är oerhört glada och tacksamma för!

Att utses till bästa matproducent i Skåne känns särskilt härligt för oss, eftersom vi redan från starten varit inställda på att jobba lokalproducerat, med odling och produktion i Skåne. Årets utmärkelse är därför någonting som ligger särskilt varm om hjärtat.

Den här typen av erkännande är väldigt givande för oss här på Lupinta. Det visar att vi är på rätt väg, och att allt vårt hårda arbete lönar sig. 2019 har varit ett spännande år med mycket slit, men allt är värt det när vi ser att folk gillar det vi gör.

Så tack, Magasinet Skåne, och tack till alla andra som tror på oss!

 

Estos medicamentos funcionan de la guia de un urologo o satelites-medicina.com mientras tanto, para algunas de las ideas detrás de la investigación. Es tan eficaz como las otras marcas de Viagra y un consumo de alcohol excesivo puede paliar el efecto del medicamento, conocida como priapismo, náuseas, es por eso que la droga Sildenafil es capaz. Si tu eres de esos que sólo busca tener un pene grande, los juguetes sexuales que se utilicen deberán ser de calidad.