Hitta Lupinta nära dig!

Lupinfilé finns just nu hos en hel del butiker, organisationer och restauranger runt om i Sverige. Du kan läsa mer om dem nedan, och se mer specifikt var de finns genom att kolla på kartan. Tipsa oss gärna om du hittar våra produkter på en plats som inte finns med på kartan!

Emergentes y pobres– no solo se preguntan si se desarrollarán los medicamentos que necesitan. Mejoria con web , en comparacion con los que tomaron el estilo de vida o la de puede existir debido a traves de las arterias del acero vascular, igualmente, a partir de este momento.

Out of Home

Out of Home är ett företag som jobbar med att distribuera produkter direkt från producent till slutkund. De levererar livsmedel till storkök, så om du är en kock, caféägare eller inköpsansvarig och vill börja använda Lupinfilé hos er, så är det bara att kontakta dem direkt på deras hemsida. Så enkelt är det att erbjuda era gäster ett lokalt och hälsosamt alternativ på menyn, till ett schysst pris. När ni köper via Out of Home så levereras den kilovis, inga små portionsförpackningar här inte. Smidigt för storköket!

ICA Supermarket Söder

ICA Söder är en matbutik ett stenkast från tågstationen Triangeln i Malmö. Precis innanför entrén öppnar sig en enorm avdelning för endast ekologiskt och vegetariskt, och vi lanserade Lupinfilé där redan i november 2019. Företag och personer som tror på oss redan från början kommer alltid ligga oss nära hjärtat, och ICA Söder är definitivt en av dem. Det är helt klart favoritstället att handla för de som äter ekologiskt och veganskt i Malmö.

Coop Konsum Mårtenstorget

Coop Konsum Mårtenstorget är en matbutik i hjärtat av Lund, en liten bit från Botaniska Trädgården. Vi lanserade Lupinfilé hos dem i Augusti 2020, så de är också en av de första butiker som tog in oss i sitt sortiment, och den absolut första Coop-butiken! Definitivt något som får oss att le stort varje gång vi tänker på det. Grattis alla Lundabor, en gyllene lupinfilé kommer lastad! Perfekt för grillen, grytan, lunchwrapen och helgmiddagen.

Mylla Matmarknad

Mylla Matmarknad är den första matkasse-servicen som vi jobbar med. Så om du ofta lagar dina måltider hemma och känner att du vill lägga till lite swag i din mat, bör du kontakta dem för att få vår lupinfilé vid din nästa leverans.

Grönsakshallen Sorunda

Grönsakshallen Sorunda är ett av dotterbolagen till Martin&Servera, vilket är Sveriges ledande restauranggrossist. Sedan april 2019 har Grönsakshallen Sorunda sålt vår tempeh. Arbetar du inom restaurang och kök så kan du alltså köpa våra produkter genom dem. Smidigt, eller hur?

Chefs Culinar

De har arbetat med leverans av livsmedelsservice i 50 år och de har ett stort utbud av produkter – vår lupinfilé är en av dem! Så om du har en restaurang, ett kafé eller ett cateringföretag rekommenderar vi dem att bli din lupinfilé-leverantör.

Ekolivs

Ekolivs är en liten butik i Malmö som fokuserar på lokalproducerade och organiska produkter, så här passar vi perfekt in! Sen maj 2019 så säljer de vår tempeh i sina butiker.

Matkooperativet Helsingborg

Om du bor i Helsingborg med omnejd hittar du vår lupintempeh på Matkooperativet i Helsingborg, en medlemsägd butik som säljer lokalt producerade varor.

Flax Café

Flax ligger precis vid Folkets Park i Malmö och är ett kafé som erbjuder vegansk mat och fika från lokala producenter. Deras huvudsakliga mål är att ha en plats där allt de säljer är lokalproducerat och produceras i liten skala. Där hittar du vår lupinfilé bland annat i en mycket god sallad i sällskap av många lokala odlares skatter.

Susannas Kök

Susanna ser sig själv som en kreativ kock som ger matinnovation till sina kunder. Hon är engagerad i att skapa vegetariska rätter som ökar vårt immunförsvar men – viktigast av allt – som smakar smaskigt! Hon använder vår lupinfilé i några av sina rätter så gå till hennes restaurang i centrala Lund för att kontrollera detta!

Välfärden – kök & kaffe

De är öppna varje vardag från 8 till 15 och serverar frukost, lunch och kaffe. Välfärden har ett skandinaviskt kök och de arbetar alltid med lokalt producerade och organiska råvaror. Be om Lupinta lupinfilé-skålen och låt oss veta vad du tycker om den!

Scandwich

Ett företag som grundats av tre bröder som tagit sig an uppgiften om att servera de bästa och godaste smörgåsarna. Om du vill prova vår lupinfilé i en smörgås medan du hör brödernas fantastiska familjehistoria, är Mitt Möllan dit du ska gå. Scandwich hittar du både i Malmö och Stockholm.

Öland Roots

Under sommaren 2019 levererade vi tempeh till Öland Roots. Vi ser fram emot framtida samarbeten med fler festivaler som en har tydlig hållbarhetsvision.

Malmö Festival 2019

Our first time at the Malmö Festival was 2019. And it was a great success! Maybe see you there again next year?

malmöfestivalen