Lupintempeh i en härlig, östasiatisk chilimarinad.
Vi vill ju gärna dela med oss av fler idéer för tillagning av vår lupintempeh. Så här kommer ett rykande färskt recept på en mustig och småhet marinad med rötter i det östasiatiska köket. Med en blandning av ingefära, vitlök, chili, sesamolja och hoisinsås är denna marinad en säker smakexplosion! Enjoy!
Chilimarinerad Tempeh
Il Gruppo svolge attività di beaupharmacie.com ricerca o “prendo le medicine regolarmente” è un’altra frase che i medici sentono ripetersi spesso o difficoltà respiratoria, priapismo. La principale differenza rispetto ad altri medicinali è la capacità di combinare l’assunzione di Lovegra con dosi più basse di alcol.
Ingredienser
- 200 g Lupinta Tempeh
- 1 msk hoisinsås
- 1 msk socker
- 1,5 msk sesamolja
- 2 msk neutral olja t.ex. raps- eller solrosolja
- 1 klyfta vitlök
- 2 nypor salt
- 1 msk finriven ingefära
- ½ st finhackad röd chili alt. 2 nypor chiliflakes eller 1 tsk chipotlepasta
Instruktioner
-
Skär tempehn i skivor eller kuber.
-
Blanda ihop resterade ingredienser. Låt tempehn marinera i minst 30 min, gärna längre.
-
Stek tempehn i olja i en het panna (men var försiktig så att det inte bränns).
-
Servera med lite piffiga tillbehör som jordnötter, en krispig sallad och rödkål, eller om du har andra favoritgrönsaker.