Blanda jästen med vatten, olja och socker. Rör om tills jästen har löst upp sig. Sätt åt sidan i 2-3 minuter.
Lägg till mjöl och salt. Arbeta ihop smeten i ungefär 5 min. Täck och låt jäsa i ca 1 timme.
När jäsningen är klar, arbeta ut degen på en mjölad bänk och skär i ~14 bitar.
Med en kavel, platta bitarna till tunna, ovala former.
Pensla ovansidan av bitarna och vik de längs mitten. Täck och låt vila i ytterligare 10-15 minuter.
Under tiden, fyll måttligt med vatten i en kastrull och koka upp.
Lägg bakplåtspapper i botten av bambukorgen / ångkorgen. Fördela degknytena jämnt (ungefär 4 per lager).
Placera ångkorgen över det kokande vatten och ånga i ca 5 minuter. Sätt åt sidan och låt svalna i 1 minut. Upprepa med resterande degknyten.