Go Back

Patate al Forno (Bakad Potatis på italienskt vis)

Ingredienser
  

Tempehfilé

  • 200 g lupinfilé

Tillbehör

  • 4 stora potatisar
  • 100 ml olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk färsk rosmarin
  • 1 msk torkad persilja
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk torkad timjan
  • salt

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 200°
  • Tärna lupinfiléen och potatisarna i små kuber och lägg dem i en ugnssäker form eller på en plåt.
  • Blanda olivolja, balsamvinäger och salt med de torkade och färska örterna i ett glas eller en skål.
  • Häll kryddblandningen över lupinfilén och potatisen och blanda samman på plåten/i formen.
  • Ställ in i ugnen i cirka 25 minuter tills potatisen känns mjuk och både tempehfilé och potatis fått färg.
  • Ta ut ur ugnen och toppa med färsk rosmarin! Färdigt att äta!
Tried this recipe?Let us know how it was!