Go Back

Grillade tempehspett i syrlig marinad

Ingredienser
  

  • 1 paket Lupintatempeh
  • 1 st Röd paprika
  • 15-20 st Champinjoner
  • 1 st Zuchini

Marinad

  • 2 msk Sesamolja
  • 2 msk Rapsolja
  • 1 st Lime, pressad
  • 4-5 cm Färsk ingefära, riven
  • 1 nypa Chilliflakes elle färsk chilli
  • 1 msk Hoisinsås
  • 1 msk Coconut aminos
  • 2 tsk Oystersås
  • 1-2 msk sesamfrön
  • Salt & peppar

Instruktioner
 

  • Skär lupintempehn i kuber.
  • Blanda ihop marinaden och vänd ner tempehkuberna i ­marinaden. Ställ åt sidan i minst 30 min.
  • Skiva zuchinin i 1 cm tjocka skivor, rensa och skiva paprikan och rensa svampen.
  • Trä spetten och pensla den överblivna marinaden på grönsakerna innan du lägger spetten på grillen.
  • Vänd på spetten när de ­börjar få fin färg.
  • Klart att servera!
Tried this recipe?Let us know how it was!